Kiezen voor kunststof kozijnen

Kozijnen zijn raamwerken van hout, kunststof of metaal waarin een deur of raam kan worden geplaatst. Ze zijn erg belangrijk voor uw woning, omdat ze bepalend zijn voor het uiterlijk. Maar het gaat niet alleen om het uiterlijk: kunststof kozijnen isoleren ook erg goed en kunnen inbrekers buiten de deur houden!

Wilt u uw kozijnen laten vervangen? Het is het handigst om dit in de lente of zomer te laten doen. Vaak worden namelijk ook uw raam en ruit vervangen en bij warm weer heeft u dan geen last van kou. Wist u dat het aanschaffen van kozijnen een investering is die direct voor besparingen én een hoger wooncomfort zorgt?

Waarom kunststof kozijnen?

Kunststof kozijnen kennen veel voordelen. Zo is het onderhoud eraan erg simpel en hebben ze ook maar weinig onderhoud nodig. Houten kozijnen hebben daarentegen veel meer onderhoud nodig. Een ander voordeel is dat kunststof kozijnen leverbaar zijn in allerlei soorten en maten en in alle denkbare kleuren. En wist u dat:

  •  goede kunststof kozijnen de kans op inbraak flink verkleinen?
  • u door de goede isolatie bespaart op de energiekosten?
  • kunststof kozijnen heel lang meegaan?
  • u nu maar 6% btw betaalt over de arbeidskosten, in plaats van 21%?
  • kunststof kozijnen brandvertragend zijn?

 Investering kunststof kozijnen

De investering die u moet doen voor het vervangen van uw huidige kozijnen is niet precies te zeggen. Het hangt af van uw wensen, het bedrijf waarmee u in zee gaat en wat voor glas u wilt. U kunt rekening houden met een bedrag vanaf €6.750. Het is aan te raden om via Solvari offertes te vergelijken, zodat u een bedrijf kunt kiezen dat bij u past en de beste prijs en service biedt. U kunt zelfs tot wel 40% besparen!