Kopen van houten vloeren

Sinds een tijdje wonen ik en mijn vrouw in een nieuwe woning en willen wij nieuwe mooie houten vloeren. Wij willen graag een nieuwe vloer in de woonkamer en ook in de slaapkamers. Wij hebben er voor gekozen een houten vloer te nemen omdat deze kwalitatief sterk zijn en dat is waar we nadrukkelijk naar zochten. We hebben namelijk ons droomhuis gekocht waar wij de komende jaren nog graag willen blijven wonen. En het vervangen van de vloer willen wij de komende jaren niet gaan doen. Daarom hebben wij ervoor gekozen een goede investering te doen in een houten vloer. Waar wij nog jaren plezier aan kunnen gaan beleven. Lees in deze blog over de zoektocht naar houten vloeren, waar ik deze gevonden heb en wat ik van die vloerenwinkel vind!

Houten vloeren gevonden

Ik ben dus opzoek gegaan naar houten vloeren die ik in mijn woonkamer en slaapkamer kan leggen. Maar mocht ik nog een aantal mooie vloeren vinden, dan wil ik die wellicht ook wel op een andere plaatst leggen in het huis. Ik ben dus gaan zoeken en vond al snel de website van Bax Houthandel. Bax is, zoals de naam al duidelijk maakt, een houthandel. Bij Bax Houthandel kan je verschillende houten vloeren kopen. Deze zijn gemaakt van verschillende houtsoorten en zijn gemaakt op ieder zijn eigen kwaliteit. Bij Bax koop je een vloer die zij zelf hebben gemaakt. Ze hanteren lage prijzen, dit kunnen ze doen omdat ze zelf het hout in kopen en daarom zelf de prijs kunnen bepalen. Ze maken de vloeren zelf en de kwaliteit is daarom super! We hebben daar houten vloeren ingekocht. Een hout soort voor de woonkamer en slaapkamers maar ook een hout soort voor in de hal en de gangen. De kwaliteit is super en ik kan Bax Houthandel aan eenieder aanbevelen. Neem zeker een kijkje op de website en bekijk daar het brede assortiment.